پایداری و قدرت یک کسب و کار اینترنتی به داشتن رتبههای پایدار در موتو جستجوی گوگل است. حتی اگر تمرکز زیادی روی شبکههای اجتماعی هم داشته باشند و از آن نتایج مطلوبی هم بگیرند این گوگل است که به یک کسب و کار اینرنتی جلوه و اعتبار میدهد. با ما همراه باشید تا شما را به صورت کامل با تاثیر سئو بر کسب و کارهای آنلاین آشنا کنیم.
سئو شریان ورودی اصلی هر کسب و کار آنلاین است. بدون شک هیچ ترافیکی به پایداری ورودی گوگل برای شما نخواهد بود، بنابراین نمیتوان اهمیت تاثیر سئو بر کسب و کار آنلاین را نادیده گرفت. حتی این روزها که بخشی از ورودی وبسایتها از بخش دیسکاور گوگل است، باز هم ورودی موتور جستجو پایدارترین و با کیفیتترین بازدیدکننده را به سایتها هدایت میکند. البته به هیچ عنوان نباید قدرت شبکههای اجتماعی را در این دوران نادیده بگیریم اما واقعیت این است که این شبکهها در فازهای ابتدایی دیجیتال مارکتینگ به کسب و کار شما کمک زیادی میکنند؛ اما برنده واقعی دنیای آنلاین بیزنسهایی هستند که سالها برروی اعتبارشان پیش گوگل کار کردهاند و بازدید تضمین شدهای از سمت آن دارند.
همینطور نباید از سئوی یوتیوب هم غافل شوید. یوتیوب که در واقع بخشی از شرکت گوگل است، بزرگترین موتور جستجوی ویدیویی در دنیاست که رتبه داشتن در نتایج آن هم تاثیر خیلی زیادی میتواند در رشد شما داشته باشد. اگر ویدیو مارکتینگ بخشی از کار شماست باید دقت کنید که رتبه گرفتن در یوتیوب میتواند کسب و کار شما را بسیار بسیار معتبر و پایدار کند. برای آشنایی کامل با تاثیر سئو بر کسب و کار آنلاین تا پایان این مقاله از همیار آکادمی همراه ما باشید.
تاثیر سئو بر کسب و کار آنلاین؛ آرام اما پیوسته
به احتمال زیاد همهی شما بارها از تاثیر سئو بر کسب و کار آنلاین شنیدهاید. اگر قصد دارید تا فروش سایت خود را با استفاده از سئو افزایش دهید؛ مهمترین کار شما انتخاب صفحات هدف است. تصور کنید شما یک وبسایت در حوزه فروش موبایل دارید. اگر یکی از محصولات شما برروی عبارت «خرید موبایل» رتبه بگیرد احتمالا فروش آن افزایش مییابد و شما به درآمد خوبی میرسید. اما این اتفاق فقط برای یک مدت کوتاه است؛ زیرا بعد از مدتی احتمالا یا آن محصول قدیمی میشود و تقاضای آن کاهش مییابد یا ممکن است موجودی انبار شما برای آن به پایان برسد.
در این زمان با صفحهای رو به رو هستید که بازدید بالایی دارد ولی فروشی ایجاد نمیکند. باید بدانید که اگر قصد دارید فروش محصولات شما افزایش پیدا کند؛ بهتر است تا صفحات محصولات را برروی نام هر محصول سئو کنید و روی آن رتبه بگیرید. برای عبارت های کلی مانند «خرید موبایل» هم باید برروی صفحات دسته بندی سایت کار کنید و سعی کنید تا برای آن صفحه رتبه بگیرید. وقتی کاربر به دسته بندی تمامی موبایل های موجود در فروشگاه اینترنتی شما وارد میشود و با استفاده از فیلترها کالاهای مورد نظر خود را مرتب میکند آن زمان احتمال فروش سایت بسیار بالاتر میرود.
همینطور اگر کالای برند نمیفروشید باید حتما یک کال سنتر یا همان تیم فروش تلفنی راه اندازی کنید. زیرا مخاطبان محصولات شما را نمیشناسند و به آن اعتمادی ندارند، برای همین باید تلاش کنید تا شماره تماس آنها را بدست آورید یا کاری کنید به شما از طریق سایت پیام بدهند یا تماس تلفنی بگیرند. سپس از طریق مکالمات تلفنی یا در جلسات حضوری اعتماد آنها را جلب کنید و سپس موفق شوید تا یک فروش موفق را برای کسب و کارتان ثبت کنید. این همان موردی است که بسیاری از صاحبین کسب و کارهای آنلاین و کارشناسان سئو به آن دقت نمیکنند. این را بدانید که اگر بازدید یک سایت را به عنوان کارشناس سئو افزایش دادهاید اما در پنل سایت، فروشی را مشاهده نمیکنید؛ شاید افراد به صورت سنتی و پس از تماس با تیم پشتیبانی و فروش خرید خود را انجام میهند.